Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Умань Черкаської області

Ескіз

Дата

2023

Автори

Яремчук, Іван Олександрович

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, піч PTG 016 600/800, лінія Laser, печиво здобне, печиво затяжне

Бібліографічний опис

Яремчук, І. О. Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Яремчук Іван Олександрович ; наук. керівник Оксана Сергіївна Дорожинська. – Київ, 2023. – 82 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced