Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Умань Черкаської області
Дата
2023
Автори
Яремчук, Іван Олександрович
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, піч PTG 016 600/800, лінія Laser, печиво здобне, печиво затяжне
Бібліографічний опис
Яремчук, І. О. Проєкт кондитерського цеху з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Яремчук Іван Олександрович ; наук. керівник Оксана Сергіївна Дорожинська. – Київ, 2023. – 82 с.