Удосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, короткорізані макаронні вироби, ТОВ «Київська макаронна фабрика», система управління безпечністю, план НАССР, нормативні документи

Бібліографічний опис

Мазанович, Т. В. Удосконалення плану НАССР для виробництва короткорізаних макаронних виробів для ТОВ «Київська макаронна фабрика» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мазанович Тетяна Валеріївна ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2023. – 130 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced