Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого соковмісного напою «Живинка» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ПрАТ «Оболонь», система управління безпечністю, небезпечні фактори
Бібліографічний опис
Остапченко, Ю. В. Розроблення системи управління безпечністю виробництва безалкогольного газованого соковмісного напою «Живинка» для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Остапченко Юлія Валеріївна ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2023. – 204 с.