Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, ковбаса напівкопчена, м’ясо, система управління безпечністю, ДСТУ ISO 22000:2019, оператор ринку, ТОВ «МІТ МІКС»
Бібліографічний опис
Шевченко, В. О. Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Шевченко Владислав Олександрович ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2023. – 134 с.