Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, ковбаса напівкопчена, м’ясо, система управління безпечністю, ДСТУ ISO 22000:2019, оператор ринку, ТОВ «МІТ МІКС»

Бібліографічний опис

Шевченко, В. О. Удосконалення плану НАССР виробництва ковбаси напівкопченої «Домашньої на дровах» для оператора ринку ТОВ «МІТ МІКС» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Шевченко Владислав Олександрович ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2023. – 134 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced