Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, томати консервовані, система управління безпечністю, ДСТУ ISO 22000:2019, оператор ринку, ПрАТ «Білоцерківський консервний завод», виробництво, нормативні документи

Бібліографічний опис

Зварич, Є. С. Удосконалення плану HACCP виробництва томатів консервованих на ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Зварич Євгеній Сергійович ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 120 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced