Проект цеху переробки винограду для отримання рожевих столових сухих вин із застосуванням допоміжних матеріалів для обробки сусла потужністю 600 т винограду за сезон

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

виноград Піно Нуар, Санджовезе, Блауер Португізер, Lalvin EC-1118, TANIGAL, ErbiGel, вино рожеве столове сухе, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Веберова, А. О. Проект цеху переробки винограду для отримання рожевих столових сухих вин із застосуванням допоміжних матеріалів для обробки сусла потужністю 600 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Веберова Анна Олександрівна ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2023. – 57 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced