Проект цеху переробки винограду для отримання рожевих столових сухих вин із застосуванням допоміжних матеріалів для обробки сусла потужністю 600 т винограду за сезон
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
виноград Піно Нуар, Санджовезе, Блауер Португізер, Lalvin EC-1118, TANIGAL, ErbiGel, вино рожеве столове сухе, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Веберова, А. О. Проект цеху переробки винограду для отримання рожевих столових сухих вин із застосуванням допоміжних матеріалів для обробки сусла потужністю 600 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Веберова Анна Олександрівна ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2023. – 57 с.