Перспективи використання рослинної сировини в вітчизняних м'ясопродуктах

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено, що борошно з насіння гарбуза та його м'якоть икористовуються у виробництві сосисок та посічених напівфабрикатів. Наведено характеристику сировини для виробництва варенокопчених шинок, а саме борошно з насіння гарбуза. Розглянуто хімічний, амінокислотний та жирнокислотний склад, вміст вітамінів, мікро- та макроелементів перспективної рослинної сировини для виготовлення м'ясопродуктів.
It was determined that pumpkin seed flour and its pulp are used in the production of sausages and chopped semi-finished products. The characteristics of the raw materials for the production of cooked and smoked hams, namely pumpkin seed flour, are given. The chemical, amino acid and fatty acid composition, the content of vitamins, micro- and macroelements of promising plant raw materials for the production of meat products were considered.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, рослини, м’ясопродукти, насіння гарбуза, plants, meat products, pumpkin seed

Бібліографічний опис

Галенко, О. О. Перспективи використання рослинної сировини в вітчизняних м'ясопродуктах / О. О. Галенко, А. О. Шевченко, О. Б. Гасюк // Перспективи використання рослинної сировини в вітчизняних м'ясопродуктах Екологічні інновації у підвищенні економічної та продовольчої безпеки України : кол. монографія. – Полтава : Астрая, 2020. –С. 15-24

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced