Обґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Авторами розроблено рецептурний склад сиркових виробів з композиціями різних видів прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків розроблених продуктів. The authors developed a recipe composition of curd articles with some compositions of various types of species. Recommended doses for the introduction of the compositions created have been determined, and organoleptic as well as physical-chemical performance of the samples of the products developed have been determined.

Опис

Ключові слова

сир кисломолочний, cottage cheese, сиркові вироби, curd products, прянощі, spices, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Кузьмик, У. Г. Обґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 1. - С. 34.

Зібрання