Розширення асортименту салатів для салат-бару
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, салат-бар, грецькі салати, технологія, салат «Хоріатики», органолептичні показники, заготівельний цех, холодний цех
Бібліографічний опис
Винник, В. В. Розширення асортименту салатів для салат-бару : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Винник Вікторія Віталіївна ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2023. – 111 с.