Розроблення технології сучасних українських страв для кафе загального типу
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, супи-пюре, сучасне обладнання, технологія, рецептура, органолептичні показники, харчова цінність, гарячий цех, овочевий цех
Бібліографічний опис
Кузнєцов, А. І. Розроблення технології сучасних українських страв для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кузнєцов Артем Ігорович ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2023. – 114 с.