Розширення асортименту страв із грибів в кафе загального типу
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, молекулярні страви, страви із грибів, технологія
Бібліографічний опис
Станжицький, М. О. Розширення асортименту страв із грибів в кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Станжицький Микола Олександрович ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 118 с.