Удосконалення технології кексів для кафе-кондитерської
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, борошняні кондитерські вироби
Бібліографічний опис
Єфименко, О. І. Удосконалення технології кексів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єфименко Ольга Ігорівна ; наук. керівник Людмила Євгенівна Мамченко. – Київ, 2023. – 97 с.