Удосконалення технології кексів для кафе-кондитерської
Вантажиться...
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, виробництво, борошняні кондитерські вироби
Бібліографічний опис
Єфименко, О. І. Удосконалення технології кексів для кафе-кондитерської : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єфименко Ольга Ігорівна ; наук. керівник Людмила Євгенівна Мамченко. – Київ, 2023. – 97 с.