Удосконалення рецептури борошняних кулінарних виробів для кафе-вареничної
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологя, варенична, галушки
Бібліографічний опис
Покотилюк, Ю. О. Удосконалення рецептури борошняних кулінарних виробів для кафе-вареничної : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Покотилюк Юліан Олександрович ; наук. керівник Володимир Володимирович Польовик. – Київ, 2023. – 104 с.