Розширення асортименту кулінарних виробів з борошна для закусочної млинцевої
Дата
2023
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, розширення, конкурентоспроможність, технологія
Бібліографічний опис
Карпович, А. А. Розширення асортименту кулінарних виробів з борошна для закусочної млинцевої : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Карпович Анжей Андрійович ; наук. керівник Людмила Євгенівна Мамченко. – Київ, 2023. – 111 с.