Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, топінамбур, солодкі страви, заклад ресторанного господарства, удосконалення

Бібліографічний опис

Касьяненко, А. А. Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Касьяненко Анастасія Андріївна ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 145 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced