Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу
Дата
2023
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, топінамбур, солодкі страви, заклад ресторанного господарства, удосконалення
Бібліографічний опис
Касьяненко, А. А. Удосконалення технології солодких страв для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Касьяненко Анастасія Андріївна ; наук. керівник Ірина Миколаївна Силка. – Київ, 2023. – 145 с.