Одержання біомаси Lactobacillus casei як компонента заквашувальної композиції для виробництва кефіру

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Description

Citation

Колесник, М. І. Одержання біомаси Lactobacillus casei як компонента заквашувальної композиції для виробництва кефіру : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Колесник Марина Ігорівна ; наук. керівник Тетяна Олександрівна Белемець. – Київ, 2023. – 64 с.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By