Модернізована конструкція кутер-мішалки для виробництва ковбасного фаршу

Ескіз

Дата

2016

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У роботі запропоноване технічне рішення яке полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування кутер-мішалки для отримання ковбасного фаршу.
The paper proposes a technical solution to improve the quality of minced meat by vacuuming the cutting zone and mixing the cutter-stirrer to obtain sausage minced meat.

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, модернізована конструкція, кутер-мішалка, харчові виробництва, modernized design, cutter-mixer, food production

Бібліографічний опис

Пащенко, Б. С. Модернізована конструкція кутер-мішалки для виробництва ковбасного фаршу / Б. С. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Київ : НУХТ, 2016. – Ч. 2. – С. 126

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced