Культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae верхового бродіння та розроблення елементів системи НАССР виробництва пива темного на ТОВ «Крафтове пиво»

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології і мікробіології, пиво, Saccharomyces cerevisiae, верхове бродіння, дріжджі

Бібліографічний опис

Штика, О. О. Культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae верхового бродіння та розроблення елементів системи НАССР виробництва пива темного на ТОВ «Крафтове пиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 162 Біотехнології та біоінженерія / Штика Олександр Олександрович ; наук. керівник Світлана Олександрівна Старовойтова. – Київ, 2023. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced