Синтез функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Системи дозування рідких харчових продуктів мають широке розповсюдження. Однак їх недолік – відсутність можливості коригування об’ємних характеристик для безперервного дозування, без утворення залишків продукту.
Liquid food dosing systems are widespread. However, their disadvantage is the lack of the ability to adjust the volumetric characteristics for continuous dosing without the formation of product residues.
Liquid food dosing systems are widespread. However, their disadvantage is the lack of the ability to adjust the volumetric characteristics for continuous dosing without the formation of product residues.
Опис
Ключові слова
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, синтез, функціональний мехатронний модуль, рідкі харчові продукти, synthesis, functional mechatronic module, liquid food products
Бібліографічний опис
Козік, Д. О. Синтез функціонального мехатронного модуля для рідких харчових продуктів / Д. О. Козік, І. Б. Д'яченко, Л. О. Кривопляс-Володіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2022 р. - Київ: НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 66