Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально- оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено зміни хімічного складу солодорощення пшениці, вівса і кукурудзи в процесі з метою використання їх для приготування продуктів лікувально-профілактичного харчування. Встановлено, що основні зміни хімічного складу відбуваються під час пророщування пшениці на протягом 3 діб, вівса – 4 і кукурудзи – 7 діб.

Опис

Ключові слова

солодорощення, солодоращение, solodoroschennya, пшениця, овес, кукурудза, тривалість, вологість, температура, пшеница, кукуруза, продолжительность, влажность, температура, wheat, oats, corn, duration, temperature, humidity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Змінення хімічного складу злаків як сировини для лікувально-оздоровчого харчування в процесі їх солодорощення / А. І. Українець, Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова // Харчова промисловість. - № 4. - 2005. - С. 73-75.

Зібрання