Дослідження впливу цукрози та цукрозамінників фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, визначені за допомогою альвеографа Шопена
Дата
2007
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті проаналізовано вплив цукрози, фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, що досліджувались за допомогою альвеографа Шопена.
The article analyzes the effect of sucrose, fructose and laktytolu the physical properties of dough that were investigated by alveohrafa Chopin.
The article analyzes the effect of sucrose, fructose and laktytolu the physical properties of dough that were investigated by alveohrafa Chopin.
Опис
Ключові слова
цукроза, сахароза, sucrose, фруктоза, лактитол, альвеограф Шопена, альвеограма, fructose, laktytol, alveohraph Chopin, alveohramma, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дорохович, В. В. Дослідження впливу цукрози та цукрозамінників фруктози та лактитолу на фізичні властивості тіста, визначені за допомогою альвеографа Шопена / В. В. Дорохович, О. М. Яременко // Обладнання та технології харчових виробництв : тематичний збірник наукових праць ДонДУЕТ. – 2007. – Вип. 16. – С. 256–262.