Удосконалення технології отримання мурашиної кислоти

Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, Е236, мурашина кислота, харчова добавка, консервант, сульфатна кислота, форміат натрію, принципова технологічна схема, апаратурно-технологічна схема, матеріальний баланс, тепловий баланс, реактор

Бібліографічний опис

Мартинюк, В. А. Удосконалення технології отримання мурашиної кислоти : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 161 Хімічні технології та інженерія / Мартинюк Валерія Андріївна ; наук. керівник Тетяна Михайлівна Бойчук. – Київ, 2023. – 70 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced