Підходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які вплитвають на якість готового продукту. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних процесів. The basic qualitative characteristics of flour and technological parameters that vplytvayut the quality of the finished product. The necessity of forecasting results of core processes.

Опис

Ключові слова

хлібопекарське підприємство, борошно, якіть, автоматичне управління, хлебопекарное предприятие, bakeries, flour, quality, automatic control, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Швед, С. М. Підходи до автоматичного управління якістю хлібобулочних виробів / С. М. Швед, І. В. Ельперін // Вісник Вінницького політехнічного інституту. - 2011. - № 2. - С. 10-13.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced