Моделювання процесів мембранного розділення дисперсних систем

Ескіз

Дата

2016

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонований метод дослідження процесів мембранного розділення може бути застосований для аналізу різних аспектів даного технологічного процесу мембранного розділення на харчових підприємствах, а також дозволяє вирішувати виробничі задачі, спрямовані на отримання якісних параметрів готового продукту тапідвищити ефективність виробничого процесу
The proposed method of studying membrane separation processes can be used to analyze various aspects of this technological process of membrane separation at food enterprises, and also allows solving production problems aimed at obtaining quality parameters of the finished product and increasing the efficiency of the production process

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів, моделювання процесів, мембранне розділення, дисперсні системи, харчові технології, department of foodstuff expertise, process modeling, membrane separation, food technology, dispersion systems

Бібліографічний опис

Пащенко, Б. С. Моделювання процесів мембранного розділення дисперсних систем / Б. С. Пащенко, Є. В. Штефан // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 8-10 листопада 2016 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 154-155

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced