Моделювання процесів мембранного розділення дисперсних систем
Дата
2016
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонований метод дослідження процесів мембранного розділення може бути застосований для аналізу різних аспектів даного технологічного процесу мембранного розділення на харчових підприємствах, а також дозволяє вирішувати виробничі задачі, спрямовані на отримання якісних параметрів готового продукту тапідвищити ефективність виробничого процесу
The proposed method of studying membrane separation processes can be used to analyze various aspects of this technological process of membrane separation at food enterprises, and also allows solving production problems aimed at obtaining quality parameters of the finished product and increasing the efficiency of the production process
The proposed method of studying membrane separation processes can be used to analyze various aspects of this technological process of membrane separation at food enterprises, and also allows solving production problems aimed at obtaining quality parameters of the finished product and increasing the efficiency of the production process
Опис
Ключові слова
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра експертизи харчових продуктів, моделювання процесів, мембранне розділення, дисперсні системи, харчові технології, department of foodstuff expertise, process modeling, membrane separation, food technology, dispersion systems
Бібліографічний опис
Пащенко, Б. С. Моделювання процесів мембранного розділення дисперсних систем / Б. С. Пащенко, Є. В. Штефан // Удосконалення процесів і обладнання – запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : програма і матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 8-10 листопада 2016 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 154-155