Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У матеріалі показано, що Lean-виробництво дозволяє усунути втрати, які не створюють цінності для споживача, і тим самим підвищити конкурентоспроможність оператора ринку харчової продукції
The article shows that Lean-production allows to eliminate losses that do not create value for the consumer, and thereby increase the competitiveness of the food market operator.

Опис

Ключові слова

кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, lean food production, lean-виробництво харчової продукції, операційне вдосконалення, operational improvement, оператори ринку харчової продукції, food market operators

Бібліографічний опис

Слободенюк, С. Lean-мислення як запорука конкурентоспроможності та стабільності операторів ринку харчової продукції України / С. Слободенюк, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 87

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced