Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання інженерно-технологічних підходів із застосуванням Lean-інструментів для оптимізації процесу передреалізаційного зберігання готової продукції на м ’ясопереробному підприємстві призводить до покращення ефективності виробництва, підвищення якості продукції та зменшення втрат часу. При цьому будь-які зміни та покращення впроваджуються з урахуванням усіх вимог систем безпечності та якості.
The use of engineering and technological approaches with the application of Lean tools to optimize the process of pre-sale storage of finished products at a meat processing enterprise leads to improved production efficiency, higher product quality and reduced time losses. At the same time, any changes and improvements are implemented in compliance with all the requirements of safety and quality systems.
The use of engineering and technological approaches with the application of Lean tools to optimize the process of pre-sale storage of finished products at a meat processing enterprise leads to improved production efficiency, higher product quality and reduced time losses. At the same time, any changes and improvements are implemented in compliance with all the requirements of safety and quality systems.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, оптимізація процесу зберігання, інструменти lean-мислення, lean food production, lean-виробництво харчової продукції, операційне вдосконалення, optimization of the storage process, lean thinking tools, operational improvement
Бібліографічний опис
Панченко, Д. Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення / Д. Панченко, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 96