Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі показано, що пакувальний матеріал створює істотний вплив на показники якості хлібобулочних виробі, а вибір його типу залежить насамперед від тривалості зберігання.
The paper shows that packaging material has a significant impact on the quality of bakery products, and the choice of its type depends primarily on the duration of storage.
The paper shows that packaging material has a significant impact on the quality of bakery products, and the choice of its type depends primarily on the duration of storage.
Опис
Ключові слова
кафедра експертизи харчових продуктів, department of foodstuff expertise, контроль якості та безпечності харчових продуктів, показники якості хлібобулочних виробів, термін зберігання, пакувальний матеріал, quality control and food safety, storage period, quality indicators of bakery products, packing material
Бібліографічний опис
Власюк, Є. Вплив виду пакувального матеріалу на показники якості хлібобулочних виробів в залежності від терміну зберігання / Є. Власюк, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 101