Виробництво пива з додаванням насіння канабісу
Дата
2019
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Сьогодні серед пивоварних компаній формується новий тренд – використання насіння канабісу для приготування пива.
Для виробництва використовують насіння канабісу, яке не містить тетрагідроканабінолу. Виробництво можливе двома способами: приготуванням суміші насіння канабісу з хмелем або безпосереднім додаванням екстракту суцвіть конопель в напій. Завдяки цьому пиво набуває приємного смаку та аромату, з горіховими тонами і легкою гірчинкою. В роботі було досліджено склад та можливості використання насіння канабісу в пивоварній промисловості
Today, a new trend is forming among brewing companies - the use of cannabis seeds for brewing beer. Cannabis seeds, which do not contain tetrahydrocannabinol, are used for production. Production is possible in two ways: by preparing a mixture of cannabis seeds with hops or by directly adding the extract of hemp flowers to the drink. Thanks to this, the beer acquires a pleasant taste and aroma, with nutty tones and light bitterness. The composition and possibilities of using cannabis seeds in the brewing industry were investigated in the work
Today, a new trend is forming among brewing companies - the use of cannabis seeds for brewing beer. Cannabis seeds, which do not contain tetrahydrocannabinol, are used for production. Production is possible in two ways: by preparing a mixture of cannabis seeds with hops or by directly adding the extract of hemp flowers to the drink. Thanks to this, the beer acquires a pleasant taste and aroma, with nutty tones and light bitterness. The composition and possibilities of using cannabis seeds in the brewing industry were investigated in the work
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, канабіс, насіння, конопля, сусло, ферментація, beer, cannabis, seeds, hemp, wort, fermentation
Бібліографічний опис
Пархоменко, А. М. Виробництво пива з додаванням насіння канабісу / А. М. Пархоменко, Р. М. Мукоїд // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті евроінтеграції : тези матеріалів VIII Міжнародної науково-технічної конференції, присвяченої 135-річчю НУХТ, 5–6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 183.