Виробництво пива з додаванням насіння канабісу

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою проведення дослідження є приготування пива з додаванням насіння канабісу, досліджено його органолептичні та фізико-хімічні показники, підібрано оптимальні способи та режими виробництва, проведено порівняльний аналіз напою з додаванням різної кількості насіння канабісу та без додавання його
The purpose of the research is to prepare beer with the addition of seedscannabis, its organoleptic and physicochemical parameters were investigated,the optimal production methods and regimes were selected, a comparative study was carried outanalysis of the drink with and without the addition of different amounts of cannabis seedshim

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, канабіс, тетрагідроканабінол, канабідіол, охмелення, насіння, beer, cannabis, tetrahydrocannabinol, cannabidiol, hops, seeds

Бібліографічний опис

Мукоїд, Р. М. Виробництво пива з додаванням насіння канабісу / Р. М. Мукоїд, М. А. Лісовий, А. М. Пархоменко // Topical issues of the development of modern science : abstracts the 6th International scientific and practical conference, 12–14 February 2020. – Sofia, Bulgaria : Publishing House “ACCENT”, 2020. – Pp. 639–647.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced