Підвищення якості ректифікованого етилового спирту
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В умовах високої конкуренції пріоритетним напрямом є модернізація спиртового виробництва з розробкою та впровадженням високоефективних і безвідходних технологій, що дозволяють отримати товарний спирт високої якості.
In the conditions of high competition, the priority direction is the modernization of alcohol production with the development and implementation of highly efficient and waste-free technologies that allow obtaining commercial alcohol of high quality
In the conditions of high competition, the priority direction is the modernization of alcohol production with the development and implementation of highly efficient and waste-free technologies that allow obtaining commercial alcohol of high quality
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ректифікація, леткі домішки спирту, гідроселекція, спирт етиловий ректифікований, rectification, volatile impurities of alcohol, hydroselection, rectified ethyl alcohol
Бібліографічний опис
Підвищення якості ректифікованого етилового спирту / Ю. В. Булій, А. М. Куц, М. В. Бондар, Р. М. Мукоїд // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 126–128.