Підвищення якості ректифікованого етилового спирту

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В умовах високої конкуренції пріоритетним напрямом є модернізація спиртового виробництва з розробкою та впровадженням високоефективних і безвідходних технологій, що дозволяють отримати товарний спирт високої якості.
In the conditions of high competition, the priority direction is the modernization of alcohol production with the development and implementation of highly efficient and waste-free technologies that allow obtaining commercial alcohol of high quality

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, ректифікація, леткі домішки спирту, гідроселекція, спирт етиловий ректифікований, rectification, volatile impurities of alcohol, hydroselection, rectified ethyl alcohol

Бібліографічний опис

Підвищення якості ректифікованого етилового спирту / Ю. В. Булій, А. М. Куц, М. В. Бондар, Р. М. Мукоїд // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 126–128.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced