Аналіз способів моніторингу температури хлібопекарських виробів в системі HACCP

Ескіз

Дата

2020

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначальною критичною контрольною точкою виробництва хлібопекарської продукції є стадія випікання. Вибір методу моніторингу температури випікання хлібопекарської продукції має враховувати специфічність одиниці обладнання в якому проводиться власне процес випікання виробів
The main critical control point in the production of bakery products is the baking process. The selection of a method for monitoring the baking temperature of bakery products should take into account the specifics of the equipment unit in which the actual baking process is carried out

Опис

Ключові слова

НАССР, критична контрольна точка, моніторинг, температура, піч, хліб, кафедра експертизи харчових продуктів, НАССР, critical control point, monitoring, temperature, oven, bread

Бібліографічний опис

Рашко, Я. Аналіз способів моніторингу температури хлібопекарських виробів в системі HACCP / Я. Рашко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 75.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced