Перспективи використання ожини звичайної (Rubus caesius L) як натурального харчового барвника у харчовій промисловості
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З урахуванням зростаючого інтересу споживачів до здорового харчування та природних компонентів, використання рослин, зокрема ожини, може стати перспективним рішенням для досягнення цієї мети.
Дослідження в цьому напрямку сприятиме не лише розвитку харчової промисловості, але й забезпечить споживачів корисною альтернативою на заміну синтетичним барвникам
Taking into account the growing interest of consumers in healthy food and natural ingredients, the use of plants, in particular blackberry, can be a promising solution to achieve this goal. Research in this direction will contribute not only to the development of the food industry, but will also provide consumers with a useful alternative to synthetic dyes
Taking into account the growing interest of consumers in healthy food and natural ingredients, the use of plants, in particular blackberry, can be a promising solution to achieve this goal. Research in this direction will contribute not only to the development of the food industry, but will also provide consumers with a useful alternative to synthetic dyes
Опис
Ключові слова
харчова промисловість, природні харчові барвники, ожина, кафедра технології консервування, food industry, natural food dyes, blackberry
Бібліографічний опис
Мороз, А. О. Перспективи використання ожини звичайної (Rubus caesius L) як натурального харчового барвника у харчовій промисловості / А. О. Мороз, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 221.