Запровадження нової редакції національного стандарту на напої слабоалкогольні
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено термін визначення слабоалкогольних напоїв, їх типи в залежності від виду сировини та її вмісту в готовому продукті, температурні межі зберігання та строк придатності готової продукції
The definition of low-alcohol drinks, their types depending on the type of raw material and its content in the finished product, storage temperature limits and shelf life of finished products are given
The definition of low-alcohol drinks, their types depending on the type of raw material and its content in the finished product, storage temperature limits and shelf life of finished products are given
Опис
Ключові слова
лікеро-горілчане виробництво, liquor and vodka production, напої слабоалкогольні, low-alcohol drinks, стандарт, standard, показники якості, quality indicators, строк придатності, expiration date, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Запровадження нової редакції національного стандарту на напої слабоалкогольні / С. І. Олійник, Д. О. Велигорський, В. П. Ковальчук // Якість і безпека харчових продуктів : збірник тез V Міжнародної науково-практичної конференції, 11–12 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 44–45.