Підготовлена вода у технології горілок та горілок особливих
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Оптимізація органолептичних показників досягається шляхом регулювання складу підготовленої води, в межах визначених співвідношень розчинених мікроелементів, а також залежить від якості спирту етилового ректифікованого, застосовуваних інгредієнтів рецептури та інших технологічних факторів
Optimizing organoleptic parameters is achieved by adjusting the composition of the prepared water, within the defined ratios of dissolved microelements, and also depends on the quality of rectified ethyl alcohol, the ingredients used in the formulation and other technological factors
Optimizing organoleptic parameters is achieved by adjusting the composition of the prepared water, within the defined ratios of dissolved microelements, and also depends on the quality of rectified ethyl alcohol, the ingredients used in the formulation and other technological factors
Опис
Ключові слова
лікеро-горілчане виробництво, liquor-vodka production, підготовлена вода, prepared water, катіонно-аніонний склад, cation-anion composition, жорсткість, harshness, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Підготовлена вода у технології горілок та горілок особливих / С. І. Олійник, З. В. Палійчук // Сучасні аспекти виробництва спирту та алкогольних напоїв : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 12–13 грудня 2023 р. – Київ : ДНУ УкрНДІспиртбіопрод, 2023. – С. 41–43.