Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Шевченко А. О. Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму / А. О. Шевченко, І. Г. Бабанов, О. І. Бабанова // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 18 травня 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 199–200.
