Chemistry and Food

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2024

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

хімічний процес, наука про харчові продукти, інновації харчових технологій, харчова безпека, chemical process, food science, food technology innivations, food security, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Harnytska, Z. Chemistry and Food / Z. Harnytska, I. Forostiuk // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 473.