Сушена паприка — перспективна сировина для збагачення хлібних виробів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Паприка — це порошкоподібна приправа, яку виготовляють з висушеного і подрібненого червоного (болгарського) перцю. Вона є традиційним компонентом страв у багатьох народів, однак дослідження щодо можливості й перспектив використання її в промисловому хлібопеченні не проводилися. Вивчено вплив різних дозувань паприки на перебіг технологічного процесу і якість кінцевої продукції за прийнятими у галузі методиками
Paprika is a powdered seasoning made from dried and crushed red (bell) pepper. It is a traditional component of dishes of many nations, but no studies have been conducted on the possibility and prospects of its use in industrial baking. The influence of different dosages of paprika on the course of the technological process and the quality of the final product was studied using industry-accepted methods

Опис

Ключові слова

хлібопечення, сировина, паприка, перець, якість, дозування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, baking, raw materials, paprika, pepper, quality, quantity

Бібліографічний опис

Терлецька, С. Сушена паприка — перспективна сировина для збагачення хлібних виробів / С. Терлецька, Л. Самойлюк, В. Махинько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 136.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced