Здобні вироби, збагачені натуральним бузиновим джемом та екстрактом м'яти
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено можливість підвищення харчової цінності та споживчих властивостей здобних виробів за рахунок внесення натуральної рослинної сировини — бузинового джему та екстракту м'яти. Вивчено вплив різних дозувань добавок на перебіг технологічного процесу і якість кінцевої продукції за прийнятими у галузі методиками.
The possibility of increasing the nutritional value and consumer properties of baked goods by adding natural plant materials - elderberry jam and mint extract - was investigated. The effect of different dosages of additives on the technological process and the quality of the final product was studied using industry-accepted methods
The possibility of increasing the nutritional value and consumer properties of baked goods by adding natural plant materials - elderberry jam and mint extract - was investigated. The effect of different dosages of additives on the technological process and the quality of the final product was studied using industry-accepted methods
Опис
Ключові слова
хлібопечення, сировина, здобні вироби, бузиновий джем, екстракт м'яти, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bakery, raw materials, baked goods, elderberry jam, mint extract
Бібліографічний опис
Сацюк, Г. Здобні вироби, збагачені натуральним бузиновим джемом та екстрактом м'яти / Г. Сацюк, Т. Ярина, В. Махинько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 138.