Ув’ялювання винограду у виробництві вин

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноградна лоза, vine, ув'ялювання винограду, ароматичний профіль вин, withering of grapes, aromatic profile of wines

Бібліографічний опис

Вітковська, О. Ув’ялювання винограду у виробництві вин / О. Вітковська, І. Бабич // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 204

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced