Influence of grape tannins on the quality indicators of red wine

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Tannins play an important role in the production of wine, after which they provide structure and make it more resistant to aging. They also influence the flavor and texture of wine, adding a pleasant bitterness and astringency. However, if tannins are in the right balance, they can add complexity and depth of flavor to a wine, complementing fruit and floral aromas.
Дубильні речовини відіграють важливу роль у виробництві вина, після чого вони забезпечують структуру і роблять його більш стійким до старіння. Вони також впливають на смак і текстуру вина, додаючи приємну гірчинку і терпкість. Однак якщо таніни знаходяться в правильному балансі, вони можуть додати вину складності та глибини смаку, доповнюючи фруктові та квіткові аромати.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, дубильні речовини, мацерація, сорти винограду з високим вмістом танінів, tannins, maceration, grape varieties with a high content of tannins

Бібліографічний опис

Pokhylenko, A. Influence of grape tannins on the quality indicators of red wine / A. Pokhylenko, O. Pylypenko, I. Babych // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3-7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 200