Сорбційні властивості шунгіту і кременю у водоочищенні

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології цукру і підготовки води, біогенні елементи, очищення води, природні сорбенти, biogenic elements, water purification, natural sorbents

Бібліографічний опис

Деменюк, О. М. Сорбційні властивості шунгіту і кременю у водоочищенні / О. М. Деменюк, І. М. Бабич // Вода в харчовій промисловості : збірник тез доповідей ХІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2022 р., м. Одеса. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 24-26

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced