Сорбційні властивості шунгіту і кременю у водоочищенні
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра технології цукру і підготовки води, біогенні елементи, очищення води, природні сорбенти, biogenic elements, water purification, natural sorbents
Бібліографічний опис
Деменюк, О. М. Сорбційні властивості шунгіту і кременю у водоочищенні / О. М. Деменюк, І. М. Бабич // Вода в харчовій промисловості : збірник тез доповідей ХІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2022 р., м. Одеса. – Одеса : ОНТУ, 2022. – С. 24-26