Нетрадиційна сировина у виробництві пива

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Виробництво крафтового пива передбачає використання лише натуральних інгредієнтів. Пивовари здійснюють пошук нових джерел для розширення асортименту пива з оригінальними органолептичними властивостями. Тому актуальним завданням є часткова заміна хмелю на нетрадиційну сировину.
The production of craft beer involves the use of only natural ingredients. Brewers are searching for new sources to expand the range of beer with original organoleptic properties. Therefore, the partial replacement of hops with non-traditional raw materials is an urgent task.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, нетрадиційна сировина, крафтове виробництво, хміль, unconventional raw materials, craft production, hops

Бібліографічний опис

Бліщ, Р. Нетрадиційна сировина у виробництві пива / Р. Бліщ, І. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 163.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced