Перспективні шляхи удосконалення процесу та обладнання для виробництва ферментованих напоїв на основі чайного гриба

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У зв’язку із наростаючою тенденцією до збільшення об’єму виробництва ферментованого напою природнього походження з лікувально-оздоровчими властивостями «Комбуча» гостро постає питання вдосконалення процесу та обладнання для приготування напою типу «Комбуча» у промислових масштабах.
With the growing tendency to increase the production of a fermented drink of natural composition with health-improving properties called "Kombucha", the problem of improving the process and equipment for making kombucha on an industrial level is becoming more and more acute.

Опис

Ключові слова

комбуча, чайний гриб, ферментований напій, ферментація, kombucha, fermented drink, ферментація, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Дятел, О. Перспективні шляхи удосконалення процесу та обладнання для виробництва ферментованих напоїв на основі чайного гриба / О. Дятел, С. Удодов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 14

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced