Удосконалення технології шинкових консервів з м'яса птиці

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Аналіз стану сучасних технологій виробництва і розроблення рецептури реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці, з використання тваринних білків, дозволяє компенсувати вміст білків в м’ясній сировині; покращує текстуру і соковитість продукту; збільшує вихід продукції при зниженні витрат м’ясної сировини; отримати продукцію стабільно високої якості; підвищеної харчової цінності м’ясних продуктів; при низькій собівартість готової продукції
Analysis of the state of modern production technologies and development of the recipe for restructured ham preserves from poultry meat, using animal proteins, allows to compensate for the protein content in raw meat; improves the texture and juiciness of the product; increases product output while reducing the consumption of meat raw materials; to obtain products of consistently high quality; increased nutritional value of meat products; with low cost of finished products

Опис

Ключові слова

реструктурована шинкова консерва, м’ясо птиці, куряча шкурка, тваринний білок, харчова цінність, restructured canned ham, poultry meat, chicken skin, animal proteins, nutritional value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Удосконалення технології шинкових консервів з м'яса птиці / О. Гащук, О. Москалюк, А. Лініченко, Н. Калінін // Modern research in science and education : proceedings of the 9th International scientific and practical conference, 2–4 May 2024. – Chicago, USA : BoScience Publisher, 2024. – Pp. 308–315.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced