Нагляд за дерев'яною тарою для попередження фізичного небезпечного фактору
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дерев'яна тара широко поширена в обігу. Її виготовляють з деревини різних порід. Зазвичай дерев’яна транспортна тара є засобом багаторазового використання. Якість і безпечність тари, що знаходиться в обігу оператора ринку харчової промисловості, визначається на основі вимог діючих Правил застосування, обігу і повернення засобів упаковки в Україні та Правил повторного використання дерев'яної, картонної тари та паперових мішків в Україні. Дерев'яна тара потребує постійного контролю за належним станом тари,
виявлення та уникнення невідповідностей, задля забезпечення випуску безпечної продукції
Wooden packaging is widely used. It is made from various types of wood. As a rule, wooden transport packaging is a reusable product. The quality and safety of the packaging in circulation of the food industry operator is determined based on the requirements of the current Rules for the Use, Circulation and Return of Packaging in Ukraine and the Rules for the Reuse of Wooden, Cardboard and Paper Sacks in Ukraine. Wooden packaging requires constant monitoring of the proper condition of the packaging, detection and avoidance of inconsistencies to ensure the production of safe products
Wooden packaging is widely used. It is made from various types of wood. As a rule, wooden transport packaging is a reusable product. The quality and safety of the packaging in circulation of the food industry operator is determined based on the requirements of the current Rules for the Use, Circulation and Return of Packaging in Ukraine and the Rules for the Reuse of Wooden, Cardboard and Paper Sacks in Ukraine. Wooden packaging requires constant monitoring of the proper condition of the packaging, detection and avoidance of inconsistencies to ensure the production of safe products
Опис
Ключові слова
дерев'яна тара, wooden packaging, фізичний небезпечний фактор, physical hazardous factor, кафедра експертизи харчових продуктів, НАССР, хлібопекарське виробництво, bakery production, моніторинг, monitoring
Бібліографічний опис
Харченко, О. Нагляд за дерев'яною тарою для попередження фізичного небезпечного фактору / О. Харченко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 89.