Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство
Дата
2024
Автори
Сімахіна, Галина Олександрівна
Михайлова, Раїса Василівна
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Персоналізоване харчування – це використання даних про генетичний склад організму, мікробіом, спосіб життя та стан здоров’я людини для створення індивідуальних дієтичних рекомендацій, спрямованих на оптимізацію здоров’я, когнітивних функцій, фізичної форми та запобігання хворобам
Personalized nutrition is the use of data about a person's genetic makeup, microbiome, lifestyle, and health status to create individual dietary recommendations aimed at optimizing health, cognitive function, fitness, and disease prevention
Personalized nutrition is the use of data about a person's genetic makeup, microbiome, lifestyle, and health status to create individual dietary recommendations aimed at optimizing health, cognitive function, fitness, and disease prevention
Опис
Ключові слова
молочна промисловість, інновації, оздоровче харчування, рецептури, dairy industry, innovations, health food, recipes, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство / Г. О. Сімахіна, Р. В. Михайлова // Scientific Research and Experimental Development : proceedings of the 6th International Scientific Conference, 25–26 April 2024. – London, England, 2024. – P. 216–223.