Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство

Ескіз

Дата

2024

Автори

Сімахіна, Галина Олександрівна
Михайлова, Раїса Василівна

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Персоналізоване харчування – це використання даних про генетичний склад організму, мікробіом, спосіб життя та стан здоров’я людини для створення індивідуальних дієтичних рекомендацій, спрямованих на оптимізацію здоров’я, когнітивних функцій, фізичної форми та запобігання хворобам
Personalized nutrition is the use of data about a person's genetic makeup, microbiome, lifestyle, and health status to create individual dietary recommendations aimed at optimizing health, cognitive function, fitness, and disease prevention

Опис

Ключові слова

молочна промисловість, інновації, оздоровче харчування, рецептури, dairy industry, innovations, health food, recipes, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Вектори розвитку сучасної харчової промисловості: традиції і новаторство / Г. О. Сімахіна, Р. В. Михайлова // Scientific Research and Experimental Development : proceedings of the 6th International Scientific Conference, 25–26 April 2024. – London, England, 2024. – P. 216–223.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced