Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведені дослідження по виробництву копмотів та маринадів з використанням плодів черемхи. В результаті отримано продукцію з високим вмістом антоціанів та підвищеною харчовою цінністю
Conducted research on the production of compots and marinades using bird cherry fruits. As a result, products with a high content of anthocyanins and increased nutritional value were obtained

Опис

Ключові слова

черемха, антоціани, перероблення, компоти, маринади, кафедра технології консервування, bird cherry, anthocyanins, processing, compotes, marinades

Бібліографічний опис

Король, Р. І. Використання черемхи у виробництві компотів та маринадів / Р. І. Король, І. О. Торопець, Т. М. Левківська // Технологія-2024 : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 24 травня. 2024 р., м. Київ. – Київ : Східноукр. нац. ун-т ім. В. Даля, 2024. – С. 226.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced