Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Для отримання плодів та овочів з певними властивостями, селекціонерами розроблено ряд гібридів. В роботі наведено коротку характеристику гібридів кісточкових, насіннєвих культур, ягід та овочів
To obtain fruits and vegetables with certain properties, breeders have developed a number of hybrids. The work gives a brief description of hybrids of stone crops, seed crops, berries and vegetables
To obtain fruits and vegetables with certain properties, breeders have developed a number of hybrids. The work gives a brief description of hybrids of stone crops, seed crops, berries and vegetables
Опис
Ключові слова
селекція, гібриди, овочі, фрукти, ягоди, кафедра технології консервування, selection, hybrids, vegetables, fruit, berries
Бібліографічний опис
Вовк, С. В. Перспективи використання гібридів фруктових та овочевих культур у консервуванні / С. В. Вовк, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 225.