Інноваційні підходи до галузі туризму у Франції в умовах кризи
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, інновації, innovations, умови криз, crisis conditions, туризм, tourism
Бібліографічний опис
Мусійчук, С. М. Інноваційні підходи до галузі туризму у Франції в умовах кризи / С. М. Мусійчук // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 226–227.