Vers une restauration durable et responsable

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

health food, оздоровче харчування, кафедра іноземних мов професійного спрямування, громадське харчування, catering

Бібліографічний опис

Musiichuk, S. Vers une restauration durable et responsable / S. Musiichuk, M. Kopiika // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 502.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced